Obiective turistice din Valea Prahovei

By Olivia Pasniciuc / 27th septembrie, 2017 / Turism

Una dintre cele mai renumite regiuni turistice din Munții Carpați este Valea Prahovei. Aici zilnic vin o mulțime de turiști care vor să se bucure de aerul curat de munte, de liniște și relaxare.
Citește în continuare >>


Cele mai frumoase obiective turistice din România – partea a II-a

By Olivia Pasniciuc / 13th septembrie, 2017 / Turism

Săptămâna trecută am vorbit despre câteva obiective turistice considerate a fi cele mai frumoase din România. Dacă vrei să vezi care sunt cele de săptămâna trecută, click aici. Însă, ele sunt mult mai multe și în această săptămână continuăm să vorbim despre altele.
Citește în continuare >>


Cele mai frumoase obiective turistice din România – partea I

By Olivia Pasniciuc / 6th septembrie, 2017 / Turism

Cei care iubesc să își petreacă în România concediile știu prea bine ce țară frumoasă avem. Din nefericire, multe dintre obiectivele turistice din țara noastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar..asta este o altă discuție.
Citește în continuare >>


Idei pentru vacanța de toamnă

By Olivia Pasniciuc / 28th august, 2017 / Turism

Calendaristic, weekendul care tocmai a trecut a fost ultimul weekend de vara. Încet, încet parcă toamna își face simțită prezența. Frunzele copacilor încep să își schimbe culoarea, ploile sunt tot mai frecvente și oamenii încep să își culeagă recoltele de pe câmpuri.
Citește în continuare >>


Castelul de Lut Valea Zânelor

By Olivia Pasniciuc / 15th august, 2017 / Turism

Vara aceasta am văzut foarte multe persoane care și-au încărcat pe rețelele de socializare fotografii dintr-un loc desprins parcă din poveștile pe care le auzeam în copilărie – Castelul de Lut Valea Zânelor.
Citește în continuare >>


Rezervații naturale în Romania

By Olivia Pasniciuc / 19th iulie, 2017 / Uncategorized

Dacă tot e vara și e cald afară și frumos, ar trebui să ne facem timp să mai vizităm și frumoasa noastră țară. Săptămâna trecută vă prezentam câteva Parcuri Naționale din România. Săptămâna aceasta rămânem tot în mijlocul naturii și vorbim de rezervațiile naturale din România.

Citește în continuare >>


Parcuri Naționale de vis din România

By Olivia Pasniciuc / 14th iulie, 2017 / Turism

Cei mai mulți dintre noi iubim să ne petrecem timpul în natură, să ne relaxăm și să ne bucurăm de aer curat. Dacă vrei ca anul acesta să respiri un aer curat și să ai parte de liniște și relaxare, îți recomandăm în cele ce urmează câteva Parcuri Naționale incredibil de frumoase.

Citește în continuare >>


Idei pentru un concediu răcoros pe timp de vara

By Olivia Pasniciuc / 5th iulie, 2017 / Turism

Nu știu cum sunt alții, dar mie îmi displace total idee de a merge la mare când afară e foarte cald. Când sunt călduri insuportabile, în mod categoric prefer locurile mai răcoroase în care să pot respira un aer cât mai plăcut.

Citește în continuare >>


Muzeul particular Neculai Popa de la Târpești

By Olivia Pasniciuc / 6th iunie, 2017 / Turism

Dacă îți place ca atunci când vizitezi țara să vezi și din minunatele muzee care există pe teritoriul ei, astăzi te invităm la Muzeul particular Neculai Popa de la Târpești.
Citește în continuare >>


Cetatea Neamț – o cetate care merită vizitată

By Olivia Pasniciuc / 23rd mai, 2017 / Turism

Când eram în clasele primare am început să merg în excursii cu școala. Cel mai mult îmi plăcea când mergeam la Cetatea Neamțului. Cred că eram prin clasa a III-a când am mers pentru prima dată. Am fost pur și simplu fascinată de la prima vedere.
Citește în continuare >>