By Olivia Pasniciuc / 16th decembrie, 2016 / Evenimente

Multe din stațiunile montane din România sunt deja deschise, iar celelalte sunt în pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi.

Multe din stațiunile montane din România sunt deja deschise, iar celelalte sunt în pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi.
Pârtia de schi din Durău este pregătită și mai are foarte puțin până când va putea fi folosită. Elementele de protecție au fost deja montate, probele de la instalațiile de transport pe cablu au fost făcute și în curând va fi gata și zăpada, deoarece se lucrează la instalația de zăpadă artificială. Sperăm ca va veni repede și zăpada naturală și sperăm să fie cât mai multă pentru sărbători de poveste.
În curând, vei putea merge împreună cu cei dragi pe Pârtia de schi din Durău unde vă veți putea bucura de sporturile de iarnă.
Pârtia de schi de la Durău mai este cunoscută și sub denumirea de Pârtia Poiana Soarelui. Ea este situată în comuna Ceahlău din județul Neamț și se află la o altitudine cuprinsă între 770 și 810 metri. Înclinația pârtiei este de 9% și diferența de nivel de 40 de metri. Lungimea pârtiei este de 450 de metri. Capacitatea pârtiei Durău este de 200 de persoane.
Dacă ajungi în zona munților Ceahlău, pe Pârtia Durău, te așteptăm și pe la Casa Marica. Aici poți avea parte de zile frumoase și liniștite, într-un loc de poveste, cu o gazdă primitoare.