By Olivia Pasniciuc / 25th iulie, 2016 / Sfaturi utile

În perioada verii cele mai multe persoane își planifică vacanța la mare, pentru a se bucura din plin de soare, nisip fin și apa limpede. Sunt însă și persoane care preferă muntele pe timp de vară.

Dacă te-ai săturat de căldura insuportabilă, alege muntele. De ce?

  • Poți respira aer curat

Cum bine știi, în timpul verii sunt zile întregi în care simți că nu mai poți respira din cauza căldurii insuportabile. Dacă vrei o gură de aer proaspăt, muntele e ideal. Ce ar putea fi mai plăcut decât să îți bei cafeaua de dimineață bucurându-te de aerul curat de munte?!

  • Poți face drumeții

Dacă îți place să urci pe munte, vara e perioada perfectă pentru a face drumeții. Te plimbi în voie și te bucuri de tot ceea ce îți oferă natura.

  • Te bucuri de peisajele incredibil de frumoase

Muntele este superb vara. Totul în jur este verde și frumos. Ai șansa de a petrece clipe minunate în mijlocul naturii, privind de minunățiile din jurul tău.

  • Poți dormi la cort

Dacă îți place să dormi în cort când mergi la munte, vara e bineînțeles anotimpul ideal pentru astfel de activități. Așează-ți cortul în zonele special amenajate și dormi liniștit/ă în mijlocul naturii.

  • Nu e aglomerație

Dacă obișnuiești să mergi la mare vara, probabil știi cât este de aglomerat. Ei bine, la munte nu este așa. Muntele e locul ideal pentru a te bucura de liniște și relaxare.

E minunat să te bucuri de aer curat atunci când e atât de cald afară. Din punctul meu de vedere, muntele e locul ideal pentru o vacanță cu adevărat relaxantă.

Dacă alegi să îți petreci vacanța în zona munților Ceahlău, te așteptăm la Casa Marica!