By Olivia Pasniciuc / 1st martie, 2016 / Turism

Printre destinațiile alese de români pentru concedii se numără și Delta Dunării. Delta Dunării este un loc de vis, un loc în care liniștea și relaxarea sunt la ele acasă. Dacă nu ți-ai planificat încă unde vei merge în concediu vara aceasta, poate ar fi o idee bună să iei în calcul Delta Dunării.

Un prim motiv care ar trebui să te facă să mergi în Deltă e faptul că flora și fauna sunt impresionante. Aici poți vedea o mulțime de animale pe care în altă parte nu le poți vedea, plante inedite și tot felul de viețuitoare acvatice. În total, în Deltă se află aproximativ 360 de păsări și 45 de specii de pești. Dacă îți place să vezi minunile naturii, Delta Dunării e locul potrivit pentru tine.

Dacă îți place să pescuiești, Delta Dunării te așteaptă. Pescarii pot pescui în locurile special amenajate pentru ei, iar apoi se pot bucura de ceea ce au pescuit. Unde poate fi mai frumos pescuitul decât în Deltă?

Dacă îți place să mănânci pește, în Deltă vei găsi o mulțime de localuri cu specific pescăresc. Te poți bucura de mâncăruri absolut delicioase pe care le poți savura în liniște.

În cazul în care iubești călătoriile pe apa, te poți bucura din plin de călătoriile cu barca pe Dunăre. Totodată se organizează și călătorii cu șalupa sau cu vaporul, călătorii în cadrul cărora te poți bucura de peisaje de vis.

România are o mulțime de locuri care merita explorate. Delta Dunării e unul dintre ele. Motivele pentru care ar trebui să alegi această zonă sunt mult mai multe, însă la acestea ne-am gândit noi.

Planifică-ți din timp concediul și alege destinația cea mai potrivită. Dacă ai fost deja în Deltă și anul acesta vrei să optezi pentru munte, te așteptăm cu drag la Casa Marica. Vei avea parte de liniște, relaxare, peisaje de vis și aer curat.