By Olivia Pasniciuc / 1st noiembrie, 2016 / Turism

Multe cupluri visează să ajungă în Africa. Dacă tocmai urmează să vă căsătoriți, poate nu ar fi o idee rea să vă planificați luna de miere pe acest continent.

În cele ce urmează vreau să vă vorbesc puțin despre câteva destinații incredibile din Africa:

  • Egipt

Cine nu a visat măcar o dată în viață că va merge în Egipt?! Egiptul este o țară incredibil de frumoasă. Dacă ajungeți aici nu ezitați să vizitați Delta Nilului, orașul Cairo (Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, Piramidele, Muzeul de parfumuri orientale, etc.), Edfu (templul lui Horus), Kom Ombo (templul lui Sobek și Horus) sau Luxor (Hurghada – cea mai renumită stațiune din Egipt). Egiptul e o țară care vă va încărca cu liniște, o țară în care veți avea ocazia să vedeți locuri despre care ați auzi de când erați mici, în cărțile de Istorie.

 

  • Madagascar

Madagascar este o țară insulară aflată în partea de est a Africii. Insula Madagascar este a patra din lume ca mărime si este mediul natural pentru 5% din speciile de plante si animale. Mai mult decât atât, 80% dintre acestea sunt unice în lume. Trei obiective turistice din această țară se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO, trei obiective turistice ideale pentru o lună de miere de vis: Rezervația naturală „Tsingy de Bemaraha”, „Dealul regal” de la Ambohimanga și Pădurile tropicale din zona Atsinanana. Madagascarul este o insula pe care nu trebuie să o ratați dacă ajungeți în Africa. Este cu siguranță cel mai frumos loc de pe acest continent și unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

 

  • Kenya

Cumva ruptă de realitate, această țară este ideală pentru persoanele care vor să își petreacă luna de miere într-un loc foarte liniștit, fără tehnologie modernă, fără prea multă civilizație. Pe suprafața Kenyei se găsesc: 11 parcuri naționale, 4 rezervații naturale, 4 rezervații de vânătoare și 2 parcuri marine. Dacă ajungeți în Kenya și vreți să vă relaxați în totalitate, puteți alege plaja Diani Beach. Această plaja este un adevărat paradis tropical. Alegeți Kenya dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de frumusețea naturii, de sălbăticie și de aventuri.

Africa este cu siguranță un continent bogat din punct de vedere turistic. E imposibil să nu vă simțiți minunat într-o astfel de vacanță.