By Olivia Pasniciuc / 26th octombrie, 2016 / Turism

Luna de miere este perioada aceea în care vă relaxați după nuntă. Este cunoscut faptul că organizarea unei nunți este solicitantă, deci, o vacanță este bine meritată. În plus e prima voastră vacanță după ce ați devenit soț și soție.

Săptămâna trecută am vorbit despre câteva destinații din România care ar putea fi potrivite pentru luna de miere. Săptămâna aceasta ne oprim în Europa și vorbim de câteva destinații din Europa ideale pentru luna de miere.

  • Capri (Italia)

Dacă vreți să mergeți împreună în unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, mergeți în Capri. Insula Capri este o insulă cu peisaje care îți taie respirația, o insulă plină de lămâi și orașe bizare. Daca ajungeți pe această insulă, vizitați: Piazzetta Umbertto I, Biserica San Stefano, Stâncile Faraglioni, Grădinile lui Augustus, Muntele Solaro și multe alte obiective turistice fascinante.

  • Barcelona (Spania)

Barcelona este unul dintre cele mai romantice orașe din lume, fapt pentru care e considerat perfect pentru a vă petrece împreună aici luna de miere. Obiectivele turistice sunt numeroase, mâncarea este delicioasă și plaja minunată. E locul ideal pentru liniște, relaxare și momente romantice.

  • Santorini (Grecia)

Insula Santorini din Grecia este un loc minunat și deosebit de romantic. Ce poate fi mai romantic decât să închei ziua pe plaja, privind apusul de soare împreună cu persoana pe care ai ales-o pentru totdeauna? Insula Santorini este o insula liniștită, cu mâncare delicioasă, plaje curate, nisip fin, apa limpede si peisaje de vis. Aceasta insulă este deosebită și datorita faptului ca toate casele sunt zugrăvite în alb și au acoperișuri albastre. E un loc minunat.

Aceste destinații merită vizitate. Va veți relaxa pe deplin și veți începe noua viață în cel mai plăcut mod cu putință.