By Olivia Pasniciuc / 13th octombrie, 2016 / Turism

Cel mai adesea, după nuntă, cuplurile își aleg o destinație potrivită pentru a petrece luna de miere. De cele mai multe ori, cuplurile aleg o altă țară, nu țara în care locuiesc. Așa se întâmplă și cu tinerii căsătoriți din România.

Dar sunt și cupluri care vor să îți petreacă zilele de după nuntă în România. Și sunt o mulțime de locuri care îi așteaptă. Despre câteva dintre ele vom vorbi în cele ce urmează:

  • Gura Portiței

Gura Portiței este un sat pescăresc transformat în stațiune, un sat situat între Marea Neagra și Lacul Golovița, în Delta Dunării. Este un loc liniștit și frumos, un loc perfect pentru cuplurile care vor liniște. Gura Portiței se află la 50 de km de Tulcea și este un sat mai retras. Aici vă puteți caza la hoteluri, vile, căsuțe sau alte unități de cazare. Totodată există și posibilitatea de a dormi la cort.

  • Valea Prahovei

Dacă vreți să vă petreceți luna de miere la munte, Valea Prahovei este locul ideal. Aici veți putea vizita o mulțime de obiective turistice (Palatele Peleș si Pelișor, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Muntele de sare, etc.),  veți putea face alpinism, drumeții, plimbări cu atv-ul, schi, etc. Valea Prahovei e un loc minunat, indiferent de anotimp. Locurile de cazare sunt multe, posibilitățile de distracție la fel, iar peisajele vă vor tăia respirația.

 

  • Delta Dunării

Delta Dunării este cu siguranță o destinație ideală pentru o lună de miere reușită. Veți fi impresionați de frumusețea Deltei, de locurile minunate pe care le puteți vizita. Veți fi impresionați de flora și fauna acestei zone minunate din România. Locurile de cazare sunt întâlnite la tot pasul, iar mâncarea delicioasă cu specific pescăresc te va încânta cu siguranță.

România e o țară mult mai frumoasă decât cred unii. E o țară pe care mulți și-ar dori să o viziteze. Voi aveți posibilitatea de a face acest lucru mult mai ușor. Profitați de frumusețea României.