By Olivia Pasniciuc / 23rd mai, 2016 / Turism

Uneori ne e tare greu să alegem locul în care să ne petrecem mini-vacanțele, fapt pentru care căutăm pe Internet tot felul de sfaturi venite de la cei care au obiceiul să facă tot felul de excursii. Eu personal mă interesez de excursiile din țară, deoarece cred că mai întâi ar trebui să vizitez România (cât pot de mult), apoi alte țări.

Ador aerul curat de munte și cred că o vacanță la munte este potrivită în orice perioadă a anului. Dacă și ție îți place muntele, pentru vara aceasta îți recomand Masivul Ceahlău.

Din punctul meu de vedere e o destinație perfectă, mai ales dacă alegi să te cazezi la Casa Marica. Nu știu cum sunt alte unități de cazare, însă pe Casa Marica te poți baza dacă vrei liniște și aer curat de munte.

Masivul Ceahlău este mai mult decât sigur o destinație de vacanță potrivită. Dacă e cald și frumos, te bucuri de drumeții. Dacă e zăpadă multă, te bucuri de sporturile de iarnă.

Masivul Ceahlău este o destinație potrivită și datorită faptului că îți oferă posibilitatea de a vizita frumoase obiective turistice care se află pe suprafața masivului, dar și altele la care ai acces foarte ușor – Lacul Izvorul Muntelui, Vârful Toaca, Vârful Ocolașul Mare, Cascada Duruitoare, Stânca Dochia, bisericile și mănăstirile din zonă și multe alte obiective turistice absolut minunate.

 

Cu siguranță Masivul Ceahlău este o destinație potrivită pentru vacanță, deoarece găsești mereu câte ceva de făcut, câte ceva de vizitat. Și, dacă nu vrei să vizitezi, să te bucuri de drumeții sau sporturi de iarna, după caz, poți pur și simplu să stai. Stai și admira natura, bucura-te de aerul curat de munte și relaxează-te.