By Olivia Pasniciuc / 5th iulie, 2017 / Turism

Nu știu cum sunt alții, dar mie îmi displace total idee de a merge la mare când afară e foarte cald. Când sunt călduri insuportabile, în mod categoric prefer locurile mai răcoroase în care să pot respira un aer cât mai plăcut.

Nu spun că nu e frumos la mare vara, mai ales în stațiunile curate, cu apă limpede și cristalină. O fi, dar nu și pentru mine.

Sunt convinsă de faptul că nu sunt singura persoană care fuge la munte vara pentru a mai scăpa de căldură. Dacă și tu ești la fel, iată câteva idei de locuri pe care le-ai putea vizita:

  • Zona munților Ceahlău

Daca vrei să mai scapi de căldura din oraș, o idee bună ar fi să vii în munții Ceahlău. Aici aerul e curat, peisajele sunt de vis și te vei încărca cu energie pozitivă. În cazul în care cauți cazare Ceahlău, bineînțeles că îți recomand Casa Marica. Toate detaliile le găsești aici.

  • Lacul Bâlea

Dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de liniște, îți mai recomand și lacul Bâlea. Totul e foarte frumos și cu siguranță mai poți vizita și locurile dimprejur – Cascada Capra, Vârful Țapu, munții Făgăraș.

  • Salina Turda

Bineînțeles că salinele sunt foarte răcoroase. Ele sunt vizitate zilnic de o mulțime de persoane care vor să se bucure de temperaturi mai scăzute și de priveliști impresionante. Salina Turda este una dintre cele mai mari și frumoase saline de la noi din țară. Ea este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj și este cea mai modernă salină din Europa Centrală și de Est.

Acestea sunt doar câteva idei. Dacă mai ai și altele, împărtășește-le cu noi. Și nu uita că pe timp de vară, cel mai bine e la munte și nu oriunde, ci la Casa Marica.