By Olivia Pasniciuc / 22nd noiembrie, 2016 / Diverse

Iubitorii de zăpadă se pot bucura din nou de frumusețea iernii. Munții sunt plini de zăpadă și își așteaptă cu drag vizitatorii. Și ce poate fi mai frumos decât o vacanță la munte pentru o persoană care iubește iarna?!

În ultimii ani în multe zone din România nu a mai fost zăpadă cum era cândva. Însă, dacă vrei să te bucuri cu adevărat de frumusețea iernii, ceea ce trebuie să faci este să mergi iarna la munte.

Ar trebui să faci acest lucru în primul rând pentru peisaje. Muntele este absolut superb iarna. Sunt trasee montane pe care poți merge în siguranță, astfel încât să te bucuri de frumusețea munților.

Apoi, un alt motiv pentru care ar trebui să mergi la munte iarna e faptul că te poți bucura de sporturile de iarnă. Poți schia, te poți da cu sania sau practica tot felul de sporturi care nu se practică în sezonul cald.

Dacă vrei să te încarci cu energie pozitivă și liniște, alege muntele pe timp de iarna. Te vei relaxa profund privind cum ninge, citind o carte sau pur și simplu privind în jurul tău.

În România te poți bucura de munte într-o mulțime de locuri. Din fericire, țara noastră este bogată din acest punct e vedere. Dacă ajungi în zona munților Ceahlău, te poți caza la Casa Marica. Aici te vei simți minunat. Atmosfera va fi una deosebit de plăcută.

De pe pagina de Facebook Casa Marica îți poți da seama cu ușurință de atmosfera din această casa de vacanță:

  • O gazda minunata si o casa de poveste! Doamna Marica, va multumim pentru ospitalitate! Alaturi de dumneavoastra am petrecut o vacanta minunata!
    Cu siguranta vom reveni si recomand din toata inima aceasta locatie
    .” (Oana Ingrid S.)
  • O casa pe care o poti numi acasa. Liniste, gazda primitoare, un spatiu amenajat cu gust, toate conditiile pentru un timp petrecut in tihna. …Si ce mi-a mai placut sa stau la taclale cu d-na Marica! Revenim cu siguranta.” (Maria Daniela A.)
  • Super vacanta acolo si vom reveni sigur. Relaxare, aer curat, cea mai draguta gazda.” (Carmen L.)

Te așteptăm la Casa Marica pentru a te bucura de o vacanță liniștită!