{Ofertă valabilă pentru rezervările cu intrare până în 1 Mai 2016}

John Wooden spunea că „O zi nu poate fi perfectă până nu faci ceva pentru o persoană care nu va putea niciodată să te răsplătească.

Te-ai gândit vreodată că faptele bune pe care le faci pot fi răsplătite de altcineva în afară de cei cărora le faci bine în mod direct? Probabil că pentru tine cea mai bună răsplată pe care o primești când faci o faptă bună este bucuria din suflet. Dacă îți place cu adevărat să îi bucuri pe cei din jurul tău, nu vei aștepta nimic în schimb atunci când aduci un zâmbet pe chipul cuiva.

Cu toate acestea, credem că faptele bune trebuie încurajate și merită la un moment dat răsplătite, fapt pentru care Casa Marica vrea să îți întoarcă binele pe care îl faci comunității.

Dacă ai făcut un bine unei persoane și ai dovada acestui lucru, vrem să te răsplătim.

Pentru orice rezervare pe baza ofertei, noi îți dublăm numărul de zile rezervate: rezervi 1 zi, stai 2; rezervi 2 zile, stai 4; și tot așa

De ce facem acest lucru?

Pentru că vrem să-ți mulțumim pentru faptele bune pe care le faci și vrem să te încurajăm să continui astfel. Susținem că e normal să dai înapoi ceva comunității în care trăiești și că astfel putem crea o lume mai bună și mai atentă la nevoile celor din jur. Așadar, în cazul în care faci o donație în bani sau în diverse bunuri, plantezi pomi, participi activ într-un ONG, donezi sânge, etc. arată-ne dovada și vino să-ți iei gura de aer proaspăt din Munții Ceahlău.

Cum se desfășoară?

Vii la Ceahlău, te cazezi la noi și într-o discuție amicală vorbim despre lucrurile pe care le oferi înapoi societății.

Despre noi, pe scurt

Casa Marica te va întâmpina cu o atmosferă plăcută și primitoare. Aici ai la dispoziție două dormitoare și o sufragerie comună, aer curat, voie bună și relaxare deplină. Dacă vrei să te bucuri de câteva zile petrecute la munte, vizitează-ne.

Îți mulțumim pentru că vei face și în continuare fapte bune!

Ghiocel