By Olivia Pasniciuc / 15th februarie, 2016 / Turism

În orice țară din lume sunt orașe care merită vizitate, orașe cu o serie de obiective turistice uimitoare. Dacă vrei să vizitezi lumea și nu știi ce orașe nu ar trebui să ratezi, ia în calcul vizitarea orașelor pe care ți le spunem în cele ce urmează.

  • Istanbul (Turcia)

Istanbul este un oraș pe care ar trebui să îl vizitezi. Orașul se împarte pe două continente (Europa și Asia) și te întâmpină cu o mâncare delicioasă, o cafea incredibil de bună și o arhitectura uimitoare. In Istanbul poti vizita o mulțime de muzee, moschei, palate, ruine, etc. Istanbul este un oraș pe care nu trebuie să îl ratezi.

8274724020_55b913ef79_b

  • Londra (Marea Britanie)

Un alt oraș renumit pentru frumusețea lui este Londra. Acest oraș este accesibil românilor și poate fi vizitat oricând. Având în vedere faptul că Londra este considerat un oraș multicultural, aici pot aprecia mâncarea, dar și arta din mai multe colțuri ale lumii. Poate a venit vremea să vezi în realitate celebrul London Bridge.

44128-640x360-skyline_westminster_large

  • Roma (Italia)

Roma este un alt oraș celebru și plin de turiști din toate colțurile lumii. Dacă te hotărăști să vizitezi Roma, nu vei regreta. Te așteaptă o mulțime de obiective turistice, printre care: Colosseum, Vatican, Capela Sixtina sau Bazilica Sfântu Petru.

30299-roma_110843582

  • Paris (Franța)

Orașul iubirii, al luminilor și al mâncărurilor delicioase te așteaptă și pe tine. Parisul e un oraș pe care trebuie să îl vizitezi de câte ori ai ocazia. Cele mai dorite obiective turistice sunt: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame sau celebrul pod cu lacăte.

Paris-France

  • New York (SUA)

America e un vis pentru multe persoane, nu doar pentru romani, deoarece e greu sa ajungi intr-o astfel de tara. Dacă însă reușești să ajungi în America, trebuie să vizitezi orașul New York. Și aici ai o mulțime de atracții turistice: Empire State Building, Central Park, Statuia Libertății, Time Square, Muzeul de Artă Modernă și multe altele. În New York vei găsi o mulțime de atracții, indiferent de ce anume preferi. E un fel de oraș al tuturor posibilităților.

New York Hotels

Nu uita că în orice țară ai ce vizita. Nu uita că și România este o țară cu o mulțime de obiective turistice frumoase. Înainte de a merge să vizitezi lumea, poate ar trebui să te bucuri și de ceea ce îți oferă propria ta țară.