By Olivia Pasniciuc / 11th ianuarie, 2016 / Turism

Suntem în sezonul în care iubitorii sporturilor de iarnă caută locuri în care să poată schia. Nu trebuie să mergi într-o țară străină pentru a te bucura de pârtii bune pentru schiat, ci te poți opri și pe pârtiile din România. România se bucură de o mulțime de munți, fapt pentru care sunt suficiente pârtii pentru toți cei care vor să se bucure de zăpadă.

Astăzi însă vom vorbi despre pârtia de schi de la Durău, județul Neamț.

Această pârtie este situată în spatele centrului ecumenic al Mitropoliei, mai exact în Poiana Cailor.

Pârtia de schi de la Durău se află la o altitudine de aproximativ 800 metri și îi încântă pe turiști cu peisaje incredibil de frumoase. Gradul de dificultate al pârtiei este unul mediu, diferența de nivel fiind de 35 de metri. Pârtia de schi de la Durău are o lungime de 480 de metri și este dotată cu teleschi, instalație de nocturnă și 2 tunuri de zăpadă pentru zilele în care zăpada nu este suficientă.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță frumoasă, pârtia de schi de la Durău poate fi ceea ce ai nevoie. În plus, datorită faptului că dificultatea este una medie, poți veni și cu cei mici pentru a-i bucura la săniuș sau de ce nu la schi. Turiștii au fost pe această pârtie s-au declarat de cele mai multe ori mulțumiți.

Dacă te hotărăști să vizitezi pârtia de la Durău și ai nevoie de un loc de cazare liniștit în care să te relaxezi împreună cu cei dragi ție, Casa Marica te așteaptă.

Oricând muntele te va fascina cu peisaje incredibile, indiferent de anotimp.