By Olivia Pasniciuc / 11th iulie, 2016 / Diverse

Săptămâna aceasta vorbim puțin despre modalitățile prin care te poți hrăni pe perioada concediului. În mod categoric trebuie să iei trei mese pe zi, vrei nu vrei. Sunt și persoane care mănâncă mai mult sau mai puțin, dar noi vorbim de o medie.

Atunci când alegem o unitate de cazare, luam în calcul bineînțeles și unde anume vom mânca.

Varianta nr. 1 – unitate de cazare cu restaurant

Aceasta este o variantă foarte comodă. Optezi pentru o astfel de unitate de cazare și masa îți va fi asigurată foarte simplu. Poți merge la restaurant oricând, la orice oră pentru a te bucura de deliciile preparate de către bucătari.

Varianta nr. 2 – unitate de cazare cu bucătărie

Sunt o mulțime de unități de cazare care nu au restaurant, însă au bucătărie în care îți poți găti. Probabil te gândești la faptul că ești în concediu și vrei să te relaxezi, nu să gătești. Nu te contrazicem. Însă, poți folosi bucătăria pentru micul dejun și pentru cină. Îți poți găti rapid o mulțime de mâncăruri. Astfel vei face economie la bani și vei și mânca mai sănătos. În privința mesei de la prânz, nu trebuie să te îngrijorezi. Din moment ce ești în concediu și vrei să vizitezi, vei găsi prin zona în care te cazezi o mulțime de restaurante la care poți mânca bine, specific (sau nu) zonei în care te afli.

Varianta nr. 3 – unitate de cazare fără bucătărie și restaurant

Nu trebuie să te îngrijorezi nici dacă vrei să optezi pentru o astfel de variantă. Așa cum spuneam la început, vei găsi în mod categoric suficiente restaurante la care să poți lua orice masa a zilei îți dorești. În mod categoric nu vei fi într-un loc rupt de lume în care nu vei avea ce mânca. Dacă optezi pentru o unitate de cazare extrem de retrasă de viața cotidiană, cu siguranță vei avea restaurant.

Gândește-te la care este cea mai bună variantă pentru ceea ce tu îți dorești pentru concediu.