By Olivia Pasniciuc / 4th iulie, 2016 / Turism

Atunci când mergem în vacanțe avem nevoie în mod categoric de un loc în care să putem sta peste noapte. Unitatea de cazare trebuie aleasă cu grijă în funcție de o serie de criterii ca: condiții, preț, localizare, facilități, etc. Nu trebuie să alegi la întâmplare, ci trebuie să alegi cea mai bună variantă.

Cei care ajung în zona munților Ceahlău se pot bucura de o mulțime de unități de cazare la care vor fi tratați așa cum se cuvine.

O astfel de unitate de cazare este Casa Marica, o casa frumos amenajată care îți stă la dispoziție oricând dorești. Ai disponibile două camere (80 lei/camera), o sufragerie comună, bucătărie și baie. Casa Marica este un loc din care te poți încărca cu energie pentru mult timp. Pentru mai multe detalii, click aici.

O alta unitate de cazare din Ceahlău este Pensiunea Dochița. La această pensiune te poți bucura de aerul curat de munte și-ți poți bea cafeaua într-un loc de poveste. Pensiunea se află la 2 km de Durău, are 3 camere, baie pe hol, bucătărie, parcare, foișor, televizor, dar și alte dotări. Iarna te poți bucura focul care trosnește în sobele de teracotă.

Dacă ajungi în Ceahlău, te poți caza și la Pensiunea Total. Pensiunea are in total 6 spatii de cazare (2 camere duble matrimoniale, 1 apartament cu doua camere, 1 camera tripla si 2 camere duble twin). Poți alege spațiul de cazare în funcție de preferințele pe care le ai. Prețurile pornesc de la 100 lei și pot ajunge până la 160 lei, în funcție de spațiul ales. Pensiunea Total are o mulțime de facilități printre care amintim: Internet, TV, baie cu cada, încălzire centrală, room service, terasa, sala de mese, spălătorie, plata cu cardul, schimb valutar, etc.

Poți încerca de asemenea să vezi care sunt condițiile și la alte unități de cazare, unități de cazare ca: Pensiunea Lavinia, Pensiunea Martin, Pensiunea Poieni, Casa de vacanță Mica sau Pensiunea Margareta.

Fă-ți vacanța frumoasă și alege o unitate de cazare potrivită.

Nu uita că te așteptăm la Casa Marica!