By Olivia Pasniciuc / 22nd martie, 2017 / Diverse

In weekend, s-a închis în mod oficial sezonul de schi. Însă, cu toate astea nu te oprește absolut nimeni să mergi la munte în continuare, deoarece te poți simți minunat la munte indiferent de anotimp.

E posibil însă să mai fie pârtii pe care se schiază, fapt pentru care, înainte să îți lași schiurile acasă ar fi bine să dai un telefon pentru a cere o informație cu privire la starea pârtiei pe care ți-ai dori să mergi. Acum însă, depinde mult de vremea de afară. Se pare totuși că anul acesta a fost cel mai lung sezon de schi din ultimii 10 ani, deci, dacă îți place să schiezi ai avut suficient timp.

Muntele este așa cum spuneam foarte frumos în orice anotimp. Mie personal, cel mai mult îmi place primăvara. Îmi place atât de mult să mă bucur de soarele de primăvară, să fac drumeții, să culeg flori și să privesc cum natura revine la viață. Cel mai probabil și ție îți place acest lucru, fapt pentru care te invit la munte.

Casa Marica te așteaptă cu cea mai primitoare gazdă, cu multă liniște și cu un aer proaspăt de primăvară. Dacă nu ți-ai planificat încă nimic pentru week-end, poate nu-i târziu să-ți faci o rezervare.

Unde poate fi mai frumos primăvara decât la munte?