By Olivia Pasniciuc / 20th februarie, 2017 / Turism

Încet-încet se face simțită primăvara. Cu siguranță nu putem ști cât anume va mai fi iarnă, însă, ceea ce știm cu siguranță e faptul că la munte încă te poți bucura de zăpadă și de sporturile de iarnă.

Iată câteva idei care să te ajute să te distrezi și să te simți bine la munte cât încă mai e zăpadă:

Mergi la schi

Stațiunile de schi de la munte încă își mai așteaptă turiștii. Pe pârtie încă te mai poți bucura de sportul tău de iarnă preferat. Așa că, pregătește-te și în week-end fă o evadare. Nu se știe cât te mai poți bucura de pârtii în țară în acest an.

Admiră peisajele de iarnă

Peisajele de iarna de la munte nu se pot compara cu nimic. Ce ai zice dacă ai merge în viitorul foarte apropiată la o unitate de cazare care să-ți permită să te bucuri de minunata natură? Imaginează-ți cum ar fi să te mai poți bucura câteva dimineți de priveliștea de munte și de o cafea bună băută în fața unui șemineu.

Mergi la Festivalul „Florile Ceahlăului”

Dacă vrei să te bucuri de muzică populară cântată de copii și tineri, poți merge în calitate de participant sau de spectator la Festivalul Florile Ceahlăului. În perioada 24-26 martie 2017, la Piatra Neamț va avea loc a 29-a ediție a Festivalul – Concurs „Florile Ceahlăului”. Pentru mai multe detalii, click aici.

Muntele te va întâmpina de fiecare dată cu aer curat și peisaje de vis, indiferent de anotimp. Dar, daca vrei să te mai bucuri de iarna, nu mai sta pe gânduri.

Și, dacă ești în căutare de cazare, nu uita de Casa Marica. Aici te vei bucura de zile liniștite, o gazdă plăcută și peisaje de poveste.

Ce spuneai că faci week-end-ul care vine? Ce ai zice să ne vedem la munte?